OnGolf South West Tour

OnGolf South West Tour on kesän aurinkoisin golfkiertue. Kisa pelataan 16.-18.7.2024 Archipelagia Golfissa, Aurinko Golfissa ja Kankaisten Golfissa

Kisa pelataan kahdessa sarjassa:

  • tasoitus 15,0 ja alle
  • tasoitus 15,1-54

Kisakiertue sisältää kolme pelipäivää ja jokaisena päivänä lounaan kierroksen jälkeen. Kierrokset yhteislähdöin klo 9:30 päivittäin.
Kummankin sarjan kiertueen voittajalle on luvassa OnGolfin matka lämpöön ensi talvikauden aikana!

OnGolf South West Tourin hinta vain 138€!

Ilmoittaudu mukaan maksamalla tämä varausmaksu 46€, kilpailumaksun loppusumma maksetaan ensimmäisenä kilpailupäivänä Archipelagia Golfissa.

 

Kotiseura

Tasoitus

Mahdolliset ruoka-aineallergiat

Jos ilmoitat itsesi lisäksi myös toisen henkilön, tämän henkilön nimi ja kotiseura

Jos ilmoitat itsesi lisäksi myös toisen henkilön, tämän henkilön tasoitus

Jos ilmoitat itsesi lisäksi myös toisen henkilön, tämän henkilön mahdolliset ruoka-aineallergiat

46,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 55 kpl

  Kpl

Molemmista sarjoista palkitaan jokaisen osakilpailun (pelipäivän) kolme parasta sekä kokonaiskilpailun viisi parasta pelaajaa. Kummankin sarjan kiertueen voittajalle on luvassa OnGolfin matka lämpöön ensi talvikauden aikana.

Linkki OnGolf South West Tourin tapahtumasivulle tässä

Peruutukset

Kilpailuun osallistumisen peruutus voidaan tehdä ennen ilmoittautumisajan umpeutumista (ti 9.7.2024) ilmoittamalla siitä Kankaisten Golfin caddiemasterille sähköpostitse caddiemaster@kgm.fi.

Ilmoittautumisajan jälkeen kilpailusta poisjääminen tulee tapahtua hyväksyttävästä syystä, josta on viipymättä ilmoitettava Kankaisten Golfin caddiemasterille. Huono sää tai sopimaton lähtöaika eivät ole hyväksyttäviä syitä. Hyväksyttävä syy peruuttamiseen on sairaus tai muu vastaava syy. Mikäli kilpailija jää ilmoittamatta ja ilman hyväksyttävää syytä pois kilpailusta, varausmaksua ei palauteta.