Junioreiden harrasteryhmä+

Seuran tuote alv. 0%

Tiistaisin klo 17:00-18:00 ja torstaisin klo 18:00-19:00

Harjoitukset alkavat 2.5. Ei harjoituksia helatorstaina 9.5. sekä viikoilla 25 ja 28.

Ryhmäkoko 6-10 junioria

Tähän ryhmään osallistuva juniori on innostunut golfista ja haluaa ottaa seuraavan askeleen pelaajan polulla. Juniorilla on Green Card ja hän hallitsee golfin perusteet, sääntöjä ja etikettiä. Juniori pystyy pelaamaan jo sujuvasti aikuisen kanssa ja on innostunut myös omalla ajallaan kehittämään golftaitojaan. Juniorin tavoitteena on aloittaa kilpapolku seuran kilpailuissa sekä Golfliiton Dormy Future Tourilla. Suositusikä 10-16v.

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti golfin eri osa-alueita sekä syvennytään peliharjoitteluun kentällä. Harjoitukset sisältävät myös fysiikkaharjoittelua. Ryhmän hintaan sisältyy harjoitusryhmien yhteinen leiripäivä Kankaisissa kesän aikana.

Ryhmän valmennuksesta vastaa PGA Pro Marko Kallinen.

HINTA 350€ / kesäkausi, maksu kuukausilaskutuksella 87,5€ / kk
Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa harjoitusmaksusta laskutetaan kolmessa erässä. Maksamalla varausmaksun, sitoudut maksamaan koko kauden harjoitusmaksun.

87,50 € / kpl sis. alv 0,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Käytettävissä: 0 kpl

  Kpl

Maksu kuukausilaskutuksella tai kertamaksulla

Maksamalla ensimmäisen kuukauden maksun, vahvistat paikkasi harjoitusryhmään. Seuraavat maksuerät laskutetaan kuukausittain alkaen toukokuussa. Laskujen eräpäivät ovat 15.5., 15.6. ja 15.7.

Mikäli haluat maksaa kesäkauden harjoitusmaksun jäljellä olevan summan heti, ota yhteyttä toimistoon office@kgm.fi.